Καλάθι αγορών
 0 Προϊόντα: 0.00€

+ Είσοδος Μέλους
+
Εγγραφή Μέλους

 
Αρχική Σελίδα Η Εταιρεία Συνταγές - Συμβουλές - Ιδέες Συχνές Ερωτήσεις Προϊόντα Ανά την Ελλάδα Επικοινωνία    
 
    Κατηγορίες

Διαδικασία Αλλαγής / Επιστροφής
 Μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή και αλλαγή των προϊόντων που παραγγείλατε σε περίπτωση που εκτιμάτε πως συντρέχει σοβαρός λόγος. Για τη διαδικασία επιστροφής / αλλαγής έχετε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της  ημερομηνίας του παραστατικού πώλησης (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης - Δελτίο Αποστολής) του είδους προς αλλαγή / επιστροφή. Αυτός ο κανονισμός λειτουργίας του bioparadosi.gr , ακολουθά πιστά την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.
Απόδειξη της εμπρόθεσμης αποστολής σε μας του προς αλλαγή / επιστροφή είδους, θεωρείται η απόδειξη / σφραγίδα αποστολής του ταχυδρομείου ή της υπηρεσίας ταχυμεταφορών που χρησιμοποιήσατε. Στην περίπτωση που ξεπεραστεί το χρονικό αυτό όριο, διατηρούμε κάθε δικαίωμα να μη δεχθούμε την επιστροφή. Η διαδικασία επιστροφής / αλλαγής γίνεται μετά από επικοινωνία σας με τo ηλεκτρονικό κατάστημα  bioparadosi.gr  στο e-mail : 

 sales@bioparadosi.gr
 
       Πληροφορίες
-Πληρωμή - Αποστολή
-Διαδικασία Αλλαγής / Επιστροφής
-Προσωπικά Δεδομένα
-Η Γνώμη σας μας κάνει καλύτερους

     
Η Εταιρεία         Συνταγές - Συμβουλές - Ιδέες         Συχνές Ερωτήσεις         Προϊόντα Ανά την Ελλάδα         Επικοινωνία
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Copyright © 2010